Отзиви на клиенти

Sofia London Moskva

Първият ни общ проект стартира преди повече от 5 години. От момента, в който го завършихме разбрахме, че сме открили безценен и надежден партньор. Без значение крайният срок или колко сложен е проектът, Zing Studio винаги постигат успех.
Разчитаме на вас и очакваме с нетърпение следващия ни съвместен проект!

Цветомира Вачева
Бранд мениджър на Milde

Вече няколко години се доверяваме на ZING Studio за много от визуализациите на Milde, заради тяхната точност, бързина и гъвкавост. Важно е да работиш с правилните партньори!

Александра Савова
„ВИНПРОМ-ТРОЯН“ АД

Впечатленията ми от работата с Дилян, с когото реализирахме вече няколко проекта в областта на продуктовата и рекламната фотография, са чудесни. Като клиент от него винаги получаваме не просто снимки, но и идеи, напътствия и съвети относно това как най-добре да осъществим целите си. Препоръчвам го заради неговата всеотдайност, професионализъм и креативно мислене, както и заради готовността му да ни съдейства по всяко време и след приключване на даден проект.

Васил Абаджиев
Бранд мениджър Pufies

От няколко години имам удоволствието да работя с ZING Studio. Правили са много от нашите визуализации и винаги са успявали да ги изпипат до най-малкия детайл.

Ing. Dimitar Dinev
DDD Founder and CEO

Per attitudine, sono una persona che non si accontenta mai. Quando Zing Studio mi ha consegnato il lavoro, non sono riuscito a trovare nemmeno un pixel su cui potessi avere qualcosa da ridire. Un lavoro davvero eccezionale, nel contesto di una realtà professionale caratterizzata da puntualità e serietà davvero esemplari.

Стефан Гьонев
www.wearetool.com

Работя с Дилян от доста години а го познавам от още повече години… не споменавам конкретни числа, срока на общата ни работа се увеличава постоянно, защото нямам никакво намерение да работя с друг продуктов фотограф. Неговата способност да разбира целта от няколко думи ми пести време и пари… всъщност Диляне, очаквай следващата пратка с неща за снимане в началото на другата седмица, като пристигне ми звънни да обясня какво трябва да стане.

Тихомир Стаменов

След толкова години съвместна работа се убедих в многостранния талант на Дилян. “Отличен” е малка сентенция за него като фотограф, дизайнер и перфекционист.
Като лични качества мога да подчертая страхотен човек и много търпелив, което забелязах след безкрайните претенции, които съм имал и които са били изпълнявани на 100%.

Димитър Динев
Управител на 3DWS

Аз съм човек, който почти никога не е напълно доволен от крайния резултат. Сътрудничеството ни със ZING Studio е на такова ниво, че никога не мога да намеря дори и един “пиксел”, който да не ни харесва! На страна качеството, за което вече споменах, искам да споделя, че професионализма, отгворността и точността са от тяхна страна на най-високо ниво.

Марги и Слави
Кондиционални треньори

Дилян е човекът с творческото виждане, благодарение на когото Strength&Grace се превърна от искра в главите ни в реализиран и успешен проект. Доверихме му се изцяло и не сгрешихме.

Димитър Димитров
www.design-depot.eu

Имам щастието да съм един от хората, на които Дилян е помогнал още в ранните стъпки на развитие в областта на графичния дизайн и предпечата. С времето, развивайки студиото си за графичен дизайн- Дизайн Депо, разбрах, че погледът към детайла е много ценен за всеки мой клиент. Продуктовите кадри, направени от Дилян (ZingStudio) са реалният пример за това, как най-съвършено да подчертаеш един продукт, за да може той да изглежда достатъчно апетитен за потребителите и да изпълни желанията и на най-взискателния клиент.