Отзиви на клиенти

Тихомир Стаменов
Бранд мениджър: Собиески водка, Мари Бризар ликьори, Екстра Житная водка

След толкова години съвместна работа се убедих в многостранния талант на Дилян. “Отличен” е малка сентенция за него като фотограф, дизайнер и перфекционист. Като лични качества мога да подчертая страхотен човек и много търпелив, което забелязах след безкрайните претенции, които съм имал и които са били изпълнявани на 100%.

Александра Савова
„ВИНПРОМ-ТРОЯН“ АД

Впечатленията ми от работата с Дилян, с когото реализирахме вече няколко проекта в областта на продуктовата и рекламната фотография, са чудесни. Като клиент от него винаги получаваме не просто снимки, но и идеи, напътствия и съвети относно това как най-добре да осъществим целите си. Препоръчвам го заради неговата всеотдайност, професионализъм и креативно мислене, както и…

Ing. Dimitar Dinev
DDD Founder and CEO

Per attitudine, sono una persona che non si accontenta mai. Quando Zing Studio mi ha consegnato il lavoro, non sono riuscito a trovare nemmeno un pixel su cui potessi avere qualcosa da ridire. Un lavoro davvero eccezionale, nel contesto di una realtà professionale caratterizzata da puntualità e serietà davvero esemplari.

Димитър Динев
Управител на 3DWS

Аз съм човек, който почти никога не е напълно доволен от крайния резултат. Сътрудничеството ни със ZING Studio е на такова ниво, че никога не мога да намеря дори и един “пиксел”, който да не ни харесва! На страна качеството, за което вече споменах, искам да споделя, че професионализма, отгворността и точността са от тяхна страна…

Arch. Francesco La Trofa
DDD Co­Founder

La qualità di un lavoro è classificabile in vari livelli. Nel branding non vi sono eccezioni in tal senso. C’è chi se la cava bene, sapendo restituire un segno esteticamente valido e funzionale. C’è chi non si accontenta di cavarsela bene, ma vuole spingersi oltre, aggiungere un tocco intangibile al suo lavoro: la capacità di…

Цветомира Вачева
Бранд мениджър на Milde

Вече няколко години се доверяваме на ZING Studio за много от визуализациите на Milde, заради тяхната точност, бързина и гъвкавост. Важно е да работиш с правилните партньори!

Марги и Слави
Кондиционални треньори

Дилян е човекът с творческото виждане, благодарение на когото Strength&Grace се превърна от искра в главите ни в реализиран и успешен проект. Доверихме му се изцяло и не сгрешихме.

Sofia London Moskva

Първият ни общ проект стартира преди повече от 5 години. От момента, в който го завършихме разбрахме, че сме открили безценен и надежден партньор. Без значение крайният срок или колко сложен е проектът, Zing Studio винаги постигат успех. Разчитаме на вас и очакваме с нетърпение следващия ни съвместен проект!

Васил Абаджиев
Бранд мениджър Pufies

От няколко години имам удоволствието да работя с ZING Studio. Правили са много от нашите визуализации и винаги са успявали да ги изпипат до най-малкия детайл.